Menu Sluiten

OVER Custom made Relatiegeschenken

Over Custom made Relatiegeschenken

Custom made Relatiegeschenken is een onderdeel van TBTB Relatiegeschenken en is de betrouwbare partner voor alles met betrekking tot het gebruik van promotieartikelen, reclamemateriaal, verkoopbevordering en premiumartikelen. Of het nu gaat om weggeefacties, weggeefacties, merchandisingproducten of promoties op de verpakking, bij ons krijgt u alles uit één hand. 

Producties op schema zijn voor ons net zo natuurlijk als een optimale prijs-prestatieverhouding. U vindt een grote selectie promotieartikelen in onze online winkel voor promotionele producten. We hebben meer dan 20.000 promotieartikelen voor u klaar – neem contact met ons op als het juiste premium niet is inbegrepen. Samen zullen we een oplossing vinden. Alle door ons getoonde promotieartikelen worden individueel afgewerkt volgens uw wensen. 

Op verzoek kunnen we natuurlijk ook promotieartikelen verzenden zonder reclame. Of het nu gedrukt, geborduurd, gegraveerd of anderszins verfijnd is, wij adviseren u uitgebreid en individueel om het best mogelijke reclame-effect te implementeren. 

Naast de productie van promotionele artikelen, is persoonlijk advies natuurlijk een topprioriteit voor ons. We adviseren u graag telefonisch of persoonlijk om uw project volledig met u te coördineren. Onze klantadviseurs zijn beschikbaar om al uw vragen over promotieartikelen te beantwoorden. 

Het begon allemaal met een idee

Een idee ging vooraf aan de oprichting van Custom made Relatiegeschenken. Grootschalige handel in lanyards zou een geegte in de markt moeten opvullen. Tot ieders verrassing was dit idee niet zo nieuw. We zijn er trots op dat we nu kunnen verwijzen naar een van de grootste reeksen verschillende lanyards. 

Het succes van Custom made Relatiegeschenken is ook te danken aan een loyale klantenbasis, die werd gecreëerd door persistentie en een steeds uitgebreider aanbod van diensten met constante kwaliteit.

We beginnen eraan

Het aanbod in de advertentiemedia-markt is kleurrijker en omvangrijker dan ooit tevoren. Alleen al om deze reden is het niet eenvoudig om het juiste product te vinden. Bovendien zijn er altijd nieuwe soorten onontdekte premiums. 

Omdat niet alleen visuele, maar ook duurzaam een steeds belangrijkere rol speelt bij de selectie van een artikel. De constant veranderende behoeften van een terecht veeleisende klanten hebben ook hun stempel op ons gedrukt – positief! De relatiegeschenken handelaar werd een reclamemateriaalbureau met een fullserviceaanbod! En dus was het slechts een kwestie van tijd.

De peetvaders van succes

Een groot aantal loyale klanten dankzij het feit dat het in 2004 niet alleen een idee was. Bedrijven uit de handel, industrie en diensten die hun vertrouwen in Custom made Relatiegeschenken hebben gesteld.

We zullen het in ons gestelde vertrouwen blijven rechtvaardigen en zullen hard werken om de lijst met referenties uit te breiden.