Menu Sluiten

Custom made draadloze opladers

Custom made draadloze opladers

Draadloos opladen – waarschijnlijk heeft iedereen hier wel eens van gehoord. En als u dat niet doet, moet u er zo snel mogelijk over horen! Het is nog nooit zo eenvoudig en praktisch geweest om een ​​smartphone op te laden – en adverteren is niet zo eenvoudig! Draadloos opladen met draadloze opladers steelt steeds vaker de show van normale oplaadkabels. Uw logo laat zien hoe vooruitstrevend en bedachtzaam uw bedrijf is wanneer het op draadloze opladers wordt afgedrukt.

Vraag een offerte aan:

Custom made draadloze opladers

Hoe werkt draadloos opladen?

Bij draadloos opladen wordt de smartphone opgeladen zonder oplaadkabel, maar met behulp van een inductieve QI-oplader. Om dit te doen, wordt de smartphone eenvoudig op het inductieve laadstation geplaatst, dat op zijn beurt weer is aangesloten op het elektriciteitsnet. Met behulp van een magnetisch veld en elektrische spoelen in zowel het laadstation als in de mobiele telefoon zijn de stroom draadloos naar de smartphonebatterij gestuurd. Niet alle smartphones beschikken momenteel over de moderne QI-technologie. Deze apparaten kunnen indien nodig echter ook achteraf gemonteerd zijn. 

Vraag een offerte aan:

draadloze opladers laten maken

Op de smartphone kunnen speciale draadloze ontvangers of beschermhoezen worden bevestigd zodat opladen zonder kabels ook bij oudere apparaten mogelijk is. De oplaadsnelheid is afhankelijk van de prestaties van de draadloze oplader. In principe gaat het klassieke opladen met behulp van een kabel echter sneller doordat de spanning direct in de accu stroomt. Toch zijn de draadloze inductieladers zeker een praktische gadget om de smartphone tussendoor of ’s nachts op te laden.

Draadloze opladers op voorraad

Heeft u snel opladers nodig en hoeft u ze niet costum made dan bestel ze vanuit opladers bedrukken | TBTB.nl. U kunt zo op onze site een offerte aan vragen en ook uw eigen logo of brand erop laten bedrukken. Bestel ze ook in grote aantallen voor als u ze nodig heeft voor uw bedrijf.

Technische specificaties

Draadloze opladers van hoge kwaliteit met een grote inhoud

  • Productnummer: Mo4070 tot MB8004
  • Dimensies: 140x80x15,5
  • Bedrukking: Zacht email – full colour – imitatie hard email – CMYK –
  • Materiaal: PVC
  • Minimale oplage: 100 stuks
  • Levertijd productie van 12 dagen
  • Transport van 7-10 kalander dagen vliegtuig
  • Prijs indicatie: van € 8,32 per stuk € 8,80

Wil je een een aanvraag doen voor custom made draadloze opladers, vul dit formulier in: