Menu Sluiten

Costum made Tassen

Costum made Tassen

Onze Costum made Tassen zijn gemaakt met de wensen van u. In het verleden zou het je een fortuin hebben gekost om je unieke tas te laten maken. Tegenwoordig kunnen Costum made Tassen heel gemakkelijk en goedkoop voor u worden gemaakt met weinig moeite. Wij bieden onze individuele en op maat gemaakte tassen voor u aan in alle prijsklassen. De productie duurt maar een paar dagen

Door uw individuele, op maat gemaakte tassen te bestellen, bespaart u tijd en moeite bij het vinden van een geschikte rugzak of tas voor uw werkplek of een rugzaktoer. Uw persoonlijke tas wordt naar uw individuele smaak ontworpen , naar wens met veel creatieve ideeën gedecoreerd en aangepast aan uw lichaamsafmetingen. Het is ons doel om uw tas op maat te maken volgens uw eisen en wensen. 

We verkopen verschillende tassen in de categorie custom made. We verkopen tassen, zoals Boodschappen tas, katoenen tassen, papieren tassen en draag tassen.

Belangrijke Factoren

Er zijn echter een paar factoren waarmee u rekening moet houden bij het maken ervan. Het belangrijkste is dat de klant zelf ontwerpt en bepaalt en zo uiteindelijk een uniek product in handen heeft. Het type op maat gemaakte tas en het individuele ontwerp kunnen verschillen in vorm, kleur, aantal binnen- en buitenvakken, kwaliteit, materiaal, functionaliteit en andere details. Opgeleide ontwerpers werken zeer nauw samen met de klant en zullen u altijd adviseren en ondersteunen bij uw selectie. 

Een andere belangrijke factor is natuurlijk de kwaliteit en het soort materiaal om uw persoonlijke tas helemaal individueel en geheel naar uw wensen te maken. U kiest tussen stof, leer of kunstleer, bepaalt de dichtheid van de materialen die slijtvast, duurzaam en stijlvol zijn. Onze ontwerpers gaan volledig uit van uw wensen en ideeën en adviseren en ondersteunen u met hun vakkennis. Met speciale verzoeken van de klant en hun ideeën houden wij altijd rekening mee.

Bekijk ook onze voor pagina,

Voordelen van Costum made Tassen

Een voordeel van op maat gemaakte tassen is dat de klant een bijna oneindig scala aan mogelijkheden heeft. De klant bepaalt welke maat, vorm, kleur en structuur de individuele tas moet hebben en kan er ook een foto of specifieke belettering op laten drukken. Een op maat gemaakte tas is ook ideaal als uniek cadeau – uniek in zijn soort. Individueel gemaakte tassen die gemaakt zijn voor alle gelegenheden, of het nu voor dagelijks gebruik is, op kantoor of in het fitnesscentrum, als cameratas, laptoptas of voor uw geplande buitenvakantie. Ook als individueel cadeau voor schoolinschrijving of voor anderen. Voor feestelijke gelegenheden is een op maat gemaakte tas een perfect cadeau.