Menu Sluiten

Custom made telefoonring

Custom made telefoonring

Wie zijn smartphone niet direct kan vinden, raakt meestal snel in paniek. De angst om een ​​paar uur zonder gsm te moeten of zelfs langer als men bang is dat deze gestolen is, is te groot. Om het risico op een hartaanval van hun klanten zo laag mogelijk te houden. Bedrijven moeten in elke branche overwegen om Custom made telefoonring voor mobiele telefoons als promotieartikelen te gebruiken. Er zijn natuurlijk nog veel meer zaken die pleiten voor het bedrukken van gsm-houders, wat vooral praktisch is in de auto. Maar bovenal één ding: de hoge advertentie-impact. En natuurlijk de vreugde van degenen die het Custom made telefoonring hebben ontvangen.

Vraag een offerte aan:

Custom made telefoonring

Net als bij sleutels hebben smartphones vaak de eigenschap dat ze zoekraken. Mobiele telefoonhouders zijn daarom promotieartikelen die vrijwel iedereen kan gebruiken. Ze zijn erg populair en worden daarom gezien als relatiegeschenk. De promotionele telefoonringen kunnen worden bedrukt met een logo en ontwikkelen een hoge mate in termen van reclame-effect door hun voortdurend gebruik. Zelfs als het bedrijfslogo na langdurig gebruik niet meer bewust zijn waargenomen, blijft de reclamedruk permanent in het geheugen van de klant onder de indruk en is deze langdurig en regelmatig aanwezig. Telefoonringen met logo zorgen er voor dat de gsm of smartphone niet vaak vallen dankzij de goeie grip.

Vraag een offerte aan:

Telefoonstandaards op voorraad

Heeft u snel Telefoonstandaards nodig en hoeft u ze niet costum made dan bestel ze vanuit Telefoonstandaards bedrukken | TBTB.nl. U kunt zo op onze site een offerte aan vragen en ook uw eigen logo of brand erop laten bedrukken. Bestel ze ook in grote aantallen voor als u ze nodig heeft voor uw bedrijf.

Technische specificaties

Custom made telefoonring van hoge kwaliteit

  • Maten: een maat
  • Bedrukking: digitale printing en doming
  • Materiaal: ABS
  • Minimale oplage: 250 stuks
  • Levertijd productie van 20 tot 30 dagen
  • Transport van 7 werkdagen vliegtuig tot 30 dagen zeevracht.
  • Prijs indicatie: Digitale printing €0.64 tot €1.10 of Doming €0.72 tot €1.22

Wil je een een aanvraag doen voor custom made Telefoonringen, vul dit formulier in: