Menu Sluiten

Custom made papieren tassen

Maak je eigen papieren tas

Een papieren tas is een geweldige manier om te laten zien dat het je iets kan schelen. Deze milieuvriendelijke tas kan volledig op maat gemaakt worden om je merk te promoten, terwijl je trouw blijft aan je waarden. Kies je materiaal, van kraftpapier tot luxepapier, om aan je behoeften te voldoen.

papieren tassen laten maken

Vraag een offerte aan:

Custom made papieren tassen zijn bijzonder effectief in de reclame sinds de gratis plastic draagtas verleden tijd is. In plaats van wegwerpzakken te kopen die maar één keer gebruikt kunnen worden, kiezen veel klanten ervoor om papieren tassen te kopen. Een logo op een Custom made papieren tassen laten drukken en doorgeven aan goede klanten is daarom een ​​verstandige en langdurige reclamestrategie. Niet alleen krijgt uw doelgroep van u een heel nuttig promotieartikel. De papieren tassen zijn handig. Uw klanten dragen overigens uw logo en uw bedrijfsnaam door de straten. U zult nauwelijks een goedkopere reclamemaatregel kunnen starten.

papieren tassen custom made

Vraag een offerte aan:

Standaard bedrukte of gepersonaliseerde papieren zakken voldoen niet altijd aan al uw verwerkings-, kleur- of inhoudsvereisten. Als fabrikant hebben wij de mogelijkheid om papieren tassen te maken die volledig op maat zijn gemaakt .U kunt niet alleen de bedrukking kiezen, maar ook de afmetingen , de binnen- en buitenverwerking , de kleuren en de hoeveelheid. Benieuwd naar alle mogelijkheden voor op maat gemaakte of bedrukte papieren tassen? Vraag vrijblijvend een offerte aan . We nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle mogelijkheden met je te bespreken. Als u een vraag heeft, neem dan vandaag nog contact met ons op via e-mail of telefoon . We beantwoorden graag al je vragen!

Papieren tassen op voorraad!!

Heeft u snel papieren tassen nodig voor alledaagse reden en wilt u geen Custom made papieren tassen. Bestel dan onze Papieren tassen bedrukken | Relatiegeschenken. U kunt zo op onze site een offerte aan vragen en ook uw eigen logo of brand erop laten bedrukken. Bestel ze ook in grote aantallen voor als u ze nodig heeft voor uw bedrijf.

Technische specificaties

Papieren tassen van hoge kwaliteit

  • Dimensies: Verschillende maten
  • Bedrukking: zeefdruk
  • Materiaal: Papier
  • Minimale oplage: 250 stuks
  • Levertijd productie van 20 tot 30 dagen
  • Transport van 7 werkdagen vliegtuig tot 30 dagen zeevracht.
  • Prijs indicatie: zeevracht voor €0.28 tot 0.44 en voor luchtvracht betaal je extra.

Wil je een een aanvraag doen voor Custom made papieren tassen, vul dit formulier in: