Menu Sluiten

Custom made pleisters

Custom made pleisters

Met Custom made pleisters kan je bijzonder goed reclame-effect bereiken: wanneer uw logo op bedrukt pleisterwerk verschijnt, wordt onmiddellijk duidelijk dat u aan uw klanten denkt – een goed gevoel voor zowel de klant als het bedrijf. Profiteer nu van Custom made pleisters als buitengewoon reclamemedium!

Vraag een offerte aan:

laat pleisters maken

Tijdens een bezoek aan de kinderarts kom je ze altijd tegen, deze mooi vormgegeven pleisters, die het prikken bij kinderen wat makkelijker maken. Waar denk je dat deze pleisters onder druk vandaan komen? Er zijn natuurlijk ook promotieartikelen die veel bedrijven gebruiken en niet alleen die actief zijn op medisch gebied. Allereerst zijn deze pleisters leuk om naar te kijken met hun eigen bedrukking en hebben ze ook nog eens het geweldige effect van reclame. Reclamepleisters worden meestal, ook als dit niet opzettelijk het geval is, op goed zichtbare plaatsen geplakt en zijn daarom constant in focus. Ze gebruiken het ook in een eenvoudige huishoudens, daarom zijn pleisters gebruikt als reclamemedia en door iedereen geaccepteerd.

Custum made pleisters

Vraag een offerte aan:

Dit reclamemateriaal is uitermate geschikt als weggeefactie op beurzen en allerhande evenementen. Individueel bedrukte pleisters zijn meestal klein van formaat en kunnen door iedereen gemakkelijk worden vervoerd. Profiteer dus van deze wat ongebruikelijkere reclamepresentatie en gebruik bedrukbare pleisters als relatiegeschenk. Heeft u vragen over deze artikelen? Neem dus contact met ons op, we helpen je natuurlijk waar we kunnen, want bij onze webshop willen we dat jouw promotie succesvol is.

Pleisters op voorraad

Heeft u snel pleisters nodig en hoeft u ze niet custom made dan bestel ze vanuit pleisters bedrukken | TBTB.nl. U kunt zo op onze site een offerte aan vragen en ook uw eigen logo of brand erop laten bedrukken. Bestel ze ook in grote aantallen voor als u ze nodig heeft voor uw bedrijf.

Technische specificaties

Pleisters van hoge kwaliteit met een grote inhoud

  • Productnummer: 12200407, 12603600, 1Z255808, 1Z256107 en 1Z250105
  • Dimensies: Verschillende maten
  • Bedrukking: digitale print, tampondruk en zeefdruk
  • Materiaal: PP plastic
  • Minimale oplage: 250
  • Levertijd productie van 10 tot 20 dagen
  • Transport van 7-10 kalander dagen vliegtuig
  • Prijs indicatie: € 0,66 tot 0.74

Wil je een een aanvraag doen voor custom made pleisters, vul dit formulier in: