Menu Sluiten

Levertijd & Kosten

Levertijd & Kosten
 

Onbedrukte producten

Het leveren van relatiegeschenken zonder bedrukking kan al vanaf een goeden bedrag van minimaal € 50,00. De relatiegeschenken zonder bedrukking zijn in principe de volgende werkdag in huis wanneer de bestelling vóór 10.30 uur bij ons is geplaatst.

Mocht het zo zijn dat de verzending van de bestelde relatiegeschenken zonder bedrukking niet vanuit het centrale magazijn in Nederland kan geschieden dan dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 werkdagen.

Wanneer de relatiegeschenken zonder bedrukking zo spoedig mogelijk op het door u gewenste afleveradres dienen te worden afgeleverd kunnen wij, tegen meerprijs, u uiteraard ook van dienst zijn door het inzetten van een koeriersdienst.

 

Bedrukte producten

Vrijwel alle relatiegeschenken en/of  producten met bedrukking worden in eigen beheer van bedrukking voorzien waardoor de levertijden van deze relatiegeschenken en/of producten met bedrukking tot een minimum gereduceerd worden.

Vrijwel alle relatiegeschenken en/of  producten met bedrukking worden standaard binnen 7 tot 10 werkdagen op het gewenste afleveradres geleverd, na goedkeuring van het drukvoorstel en/of de digitale proef.

Wij attenderen u erop dat u in de maanden november en december, vanwege grote drukte, de levertijd kan oplopen tot circa 15 werkdagen na goedkeuring van het drukvoorstel en/of de digitale proef.

Bij uitzondering zijn de levertijden van de relatiegeschenken met bedrukking langer dan hier aangegeven. Uiteraard wordt bij elk artikel duidelijk de levertijd vermeld. In speciale en/of afwijkende gevallen kunnen de relatiegeschenken en/of producten met bedrukking sneller op het gewenste adres geleverd worden. Vraag onze deskundige medewerkers van het verkoopteam naar de mogelijkheden. Zij kunnen u hier uitgebreid over informeren. Het e-mailadres voor contact met het verkoopteam is info@custom-made.relatiegeschenken.nl. Onze medewerkers zijn tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0294-773002.
 

Uitzondering levertijd

De levertijd van Custom made relatiegeschenken is vanzelfsprekend aanzienlijk langer dan de reguliere artikelen uit ons standaardassortiment. De levertijd van Alle Bedrijfskleding kan variëren van 3 weken tot 6 maanden vanaf het moment van bestellen en/of goedkeuren van het concept. Er wordt hiervoor in principe een geheel separate productielijn opgestart naast de productie van de reguliere relatiegeschenken.

Bij producten zoals PVC sleutelhangers, keycords en overige standaard producten die wij rechtstreeks uit het Verre Oosten importeren dient u rekening te houden met een levertijd van 4 tot 6 weken vanaf het moment dat goedkeuring en/of bevestiging voor productie is gegeven.

In uitzondelijke gevallen zijn de levertijden van de relatiegeschenken met bedrukking langer dan hier aangegeven. Uiteraard zullen wij bij elk artikel duidelijk de levertijd vermelden. In speciale en/of afwijkende gevallen kunnen de producten en/of relatiegeschenken met bedrukking op uw verzoek sneller op het gewenste adres afgeleverd worden. Vraag onze deskundige medewerkers van het verkoopteam naar de mogelijkheden, zij kunnen u hier uitgebreid over informeren.

Het e-mailadres voor contact met het verkoopteam is info@alle-bedrijfskleding.nl. Daarnaast zijn onze medewerkers tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0294-773002.

Transportkosten  goederen:

  • Gratis transport vanaf € 150,00, u kunt bij ons bestellen vanaf € 50,00 aan producten.
  • Bij samples brengen wij € 10,00 verzend- en/of transportkosten in rekening.
  • Bestellingen vanaf  € 150,00 worden door ons franco geleverd, op één afleveradres in Nederland.