Menu Sluiten

Custom made producten

EEN WERELD VAN MOGELIJKHEDEN

Bij Custom made Relatiegeschenken is vrijwel alles mogelijk. Als specialist met het grootste assortiment in de industrie, bieden wij perfecte prijzen en snelle levertijden voor unieke producten met merk onderscheidend vermogen. Of je nu op zoek bent naar bijzondere materialen, afgestemde PMS-kleuren, speciale accessoires of een unieke bedrukking, bij ons kan het allemaal. Custom made relatiegeschenken biedt veel programma’s die je helpen in een paar eenvoudige stappen je eigen op maat gemaakte Custom made producten te realiseren.

custum made producten

Met de talloze opties om uw items te personaliseren, kunnen we alles maken wat u maar kunt bedenken. U kunt uw logo accentueren met een full colour bedrukt rand-tot-rand ontwerp. U kunt kiezen uit vele kleuren, of u geeft ons gewoon de door u gewenste PMS-kleur en wij maken deze voor u. We hebben opties voor alle gelegenheden en kunnen ze snel produceren met levertijden vanaf 12 dagen!

Producten met logo

Geniet van onze collectie en wil je onder een effen kaft delen met je klanten? We kunnen het nog beter doen! Want we hebben voor uw gemak een virtuele catalogus die u kunt downloaden, uw eigen logo kunt toevoegen en u bent klaar om deze rechtstreeks naar uw klant te sturen. We streven ernaar om alles te bieden wat u nodig heeft om u te helpen, uw klant te helpen. Klik hier om al onze verkooptools te zien.

Bij ons kunt u uw custom made producten bestellen en weggeven aan klanten en collega’s als geschenk om je waardering naar hun te vertonen. Wij maken uw product naar het idee dat u ons geeft, zoals wat voor product, de kleuren en op welke maat het gemaakt moet zijn. Je kan ook je logo van je brand erop zetten voor de extra promotie u hoeft het alleen aan te geven waar we het moet plaatsen en de rest regelen wij.

Over onze Custom made producten

We leveren hier bij Costum made relatiegeschenken de beste producten om weg te geven het enige wat u moet doen is via de site bestellen maar bellen of een mailtje kan ook. Wij leveren keuze uit een groot assortiment producten van sleutelhangers tot tassen en zelfs kaarsen. Vraag een offerte aan voor het gewilde product met de instructies voor hoe het eruit moet zien.

Custum made producten